Milinotest: Dividenda 0,43 eura

Bez autora
May 19 2016

Dioničari Mlinotesta na jučerašnjoj su skupštini izglasali protuprijedlog Vipa Holdinga i odlučili isplatiti dividendu od 0,43 eura po dionici. Uprava i Nadzorni odbor predlagali su da se isplati 0,17 eura po dionici. S obzirom na aktualnu cijenu dionica od 4 eura, radi se o sjajnom dividendnom prinosu od 10,8 posto. Uprava je dobila razrješnicu za rad u prošloj godini kad je njezine poslove vodio David Nabergoj, a članovi Uprave bili su Danilo Kobal i Matija Majcenovič.

Milinotest: Dividenda 0,43 euraDioničari Mlinotesta na jučerašnjoj su skupštini izglasali protuprijedlog Vipa Holdinga i odlučili isplatiti dividendu od 0,43 eura po dionici.

Uprava i Nadzorni odbor predlagali su da se isplati 0,17 eura po dionici.

S obzirom na aktualnu cijenu dionica od 4 eura, radi se o sjajnom dividendnom prinosu od 10,8 posto.

Uprava je dobila razrješnicu za rad u prošloj godini kad je njezine poslove vodio David Nabergoj, a članovi Uprave bili su Danilo Kobal i Matija Majcenovič.

Mlinotest je prošle godine ostvario 45 milijuna eura prihoda, a Grupa Mlinotest 57 milijuna eura. Čista dobit Mlinotesta na razini grupe lani je iznosila 956.000 eura, a samog Mlinotesta 974.000 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik